Cégünkről

Cégünk alapítói több évtizedes múlttal foglalkoznak professzionális szinten építőipari kivitelezéssel.

Kezdetben átalakításokkal, felújításokkal, valamint családi házak bővítésével foglalkoztunk. A megrendelések számának növekedése, nagyobb projektek kivitelezése, a folyamatos és intenzív fejlődés hatására 2004-ben megalakult a Metabau 131 Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Eredményes, és kiváló kapcsolatok alakultak ki ügyfeleinkkel, alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal.

Megtiszteltetésünkre szolgál, hogy korábbi megrendelőink mind a mai napig újabb megbízásokkal látnak el bennünket, valamint későbbi építési munkákhoz is minket kérnek fel.

Ügyfeleink elégedettségét szolgáltatásaink megbízhatóságával, kiterjedt és gyors beszállítói kapcsolatrendszerünkkel, a kivitelezés magas színvonalú és minőségű, határidőre történő befejezésével értük el.

A több évtizetedes múltunk alatt felhalmozódott tapasztalatok, munkatársaink kiemelkedő szaktudása és a kimagasló munkakultúra a garancia arra, hogy csapatunk megfeleljen megrendelőink magas elvárásának.

Munkánk alapja az alapos előkészítés, a munkafolyamatok és alvállalkozók munkáinak összehangolása, valamint a precíz és folyamatos irányítás.

Üzletpolitikánk, hogy a legmagasabb színvonalon teljesítsük megrendelőink igényeit a kisebb átalakításoktól, felújításoktól kezdve az összetettebb, korszerű, új építésű épületek kivitelezéséig. Ezen felül a mai kor igényeinek és a környezetvédelmi szempontoknak megfelelően minél alacsonyabb energia-felhasználású épületeket kivitelezzünk

Cégünket vevőközpontúság jellemzi, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a kommunikációra, megrendelőink folyamatos és szakszerű tájékoztatására, az állandó visszajelzésekre.

Hosszú távú célunk a két évtized alatt kialakult jó hírnév megőrzése. Ennek érdekében folyamatos korszerűsítéseket és fejlesztéseket végzünk. Alkalmazzuk az új építőipari technológiákat, a korszerű és alacsony energia-felhasználást biztosító új anyagokat, valamint alapvető törekvésünk cégünk pénzügyi stabilitásának megőrzése.

Árainkat többéves tapasztalat alapján alakítottuk ki, azaz pontosan ismerjük azokat a körülményeket, melyek csökkenthetik, illetve növelhetik a költségeket. Árképzésünk színvonala tükrözi az elvégzett munka minőségét, ezen kívül meglepetések sem érhetik, mert biztos, hogy az általunk adott árajánlat teljes körű, mindenre kiterjedő lesz, nem “menet közben” derülnek ki olyan dolgok, amire feltétlenül szükség van a munka elvégzéséhez, és amivel becsapva érezheti magát a megrendelő.

 

 

Takács Norbert

ügyvezető, tulajdonos

 

Mednyánszky Miklós

tulajdonos